Thursday 22 June 2023

Vrouwen hebben de MACHT - Women have the POWER

Tuesday, September 18, 2012

I decided to repost this because I was thinking about this intelligent woman and mother of seven children who plays such an important role in the creation of the satanic, Vatican world order:
This woman is not stupid at all because she is a medical graduate and so is her husband, and yet they work together towards the realization of the kingdom of the Antichrist, not only for themselves but also for their seven children.

How is that possible? 
Simple: there are only two kinds of people on earth, saved people and unsaved people and this woman is not saved and therefore Satan's pawn.
 
Yes, even those who do realize that this woman is no good are Satan's playthings if they are not saved.
 
What follows is in Dutch, but if you convert it into English it is easy to follow. 
By the way: the woman in the top photo is someone else: a German model and actress.
 

Translate

 
 
Waarom zijn mannen gemiddeld een kop groter dan vrouwen en waarom hebben ze niet zo'n kinderlijk gezicht zoals vrouwen en niet de neiging om verf op hun oogleden te smeren, wat een teken van paringsbereidheid is, want pubermeiden hebben van nature een lichte verkleuring van de bovenste oogleden ten teken van hun seksuele rijpheid, en waarom hebben mannen gemiddeld een lagere stem dan vrouwen en zijn ze gemiddeld qua spierkracht sterker dan vrouwen, en waarom hebben ze de mogelijkheid om hun baard en snor te laten staan die uiterlijke tekenen zijn van gezag en leiderschap, en waarom hebben mannen gemiddeld een groter hoofd dan vrouwen met daarin hersens die net iets anders werken dan hersenen in vrouwenhoofden waardoor mannen gemiddeld klinischer en wetenschappelijker kunnen denken dan vrouwen, terwijl vrouwen meer op hun intuïtie afgaan dan mannen en van nature meer georiënteerd zijn op praktische aardse zaken zoals het welzijn en de verzorging van de groep, terwijl mannen meer geneigd zijn om solistisch op te treden, en waarom heeft God die verschillen gemaakt en bedoeld?

Waarom zijn er überhaupt vrouwen, want vrouwen zijn biologisch gewoon andersoortige mannen die kinderen kunnen baren?


Adam noemde Eva heel mannelijk en heel logisch een 'mannin'.

Hij was heel blij met haar, maar hij was echt niet 'hoteldebotel' van dit wezen dat uit zijn rib was geschapen: hij had nu een partner met wie hij op gelijkwaardige basis kon omgaan, al was hij wel degene die haar alles leerde wat ze weten moest, inclusief het gebod om NIET van de vruchten van de boom der kennis van goed en kwaad te eten.
Voordat Eva ten tonele verscheen had Adam namelijk reeds ALLE dieren en de planten een naam gegeven en hij was in staat om al die namen te onthouden en om die door te geven aan Eva, die op haar beurt ook in staat was om die namen te kunnen onthouden, want ze waren beide een soort wonderkinderen met supergeheugens omdat de zondeval nog niet zijn intrede had gedaan.
Het gebod dat God Adam had geleerd om van ELKE vrucht van ALLE bomen te mogen eten BEHALVE van de vruchten van de boom der kennis van goed en kwaad was een super-simpel gebod.

Eva leerde dit gebod niet van God maar van Adam.

Maar de vraag was waarom God überhaupt de vrouw schiep, die een andersoortige man is met het vermogen om kinderen te baren en die te zogen met haar melkklieren via haar borsten?
Wie de menselijke problematiek analyseert die komt steeds op het gegeven uit dat er altijd strijd is vanwege het spanningsveld tussen het mannelijke en het vrouwelijke.
Mannen zijn zeer goed in staat om vreedzaam en productief samen te leven, maar zet er een (aantrekkelijke) vrouw bij en het gedonder begint en mannen worden ineens concurrenten van elkaar omdat elke man met dat vrouwtje wil paren vanwege het instinct om het beste zaad aan het krachtigst mogelijke nageslacht door te geven via een gezonde en vruchtbare vrouw.
Dit principe zien we onder veel dieren in Gods natuur terug: mannen strijden met elkaar om de macht en die macht is de mogelijkheid om met zoveel mogelijk vrouwtjes te kunnen paren want de winnaar heeft het sterkste zaad en dat is de beste garantie voor het voortbestaan van de soort.

Mensen zijn echt niet intelligenter bezig dan dieren, want ook al zijn mensen in tegenstelling tot dieren in staat om hun eigen lot te overdenken en de zin van het leven te analyseren; toch gedragen ze zich net zo dierlijk als de meeste dieren en zijn ze naast zelfhandhaving bezig met het vergaren van die middelen die de beste basis vormen voor het verkrijgen van nageslacht: huisje, boompje, beestje, vrouwtje, mannetje, kindje.
Waarom schiep God de mens niet kant en klaar om te zijn als de engelen, wat het DOEL is van het menselijke bestaan?
Indien God dat met Adam en Eva had gedaan dan waren ze net als 'morgenster', die later -na zijn opstand tegen God- satan werd genoemd, reddeloos verloren geweest, want God kan gevallen engelen NIET redden!

God kan mensen echter wel redden omdat ze op dieren lijken!
Mensen zijn echter maar tijdelijk als de dieren, want in de eeuwigheid zullen ze zijn als de engelen, of ze nu naar de hemel gaan of naar de hel, Gods vuilnisbak.

God gaf zijn eerste dienstknechten en later zijn volk allerlei aanwijzingen hoe ze zouden moeten gaan leven en Hij hield hun de zegen en de vloek voor.
God schreef mannen en vrouwen voor hoe ze zich moesten gedragen t.o.v. Hem en t.o.v. elkaar en die rolverdeling geldt nog steeds en is niet verouderd ook al liegen hele volksstammen dat Gods voorschriften verouderd zouden zijn.

God bepaalde dat de mannen de leiding zouden krijgen, zoals Adam de baas was over het paradijs.
Omdat Adam de baas was van het paradijs was hij DAAROM ook het doelwit van satan, want satan was JALOERS op Adam omdat Adam, en niet hij, Gods lievelingetje bleek te zijn.
Maar toen werd Eva geschapen en satan zag hoe zij door God tot Adam werd geleid om zijn vrouw te zijn, want dit was het allereerste huwelijk.
Hij stelde vast dat Adam meer en meer van Eva begon te houden en dat zijn liefde voor God daaronder te lijden had.
DIT WAS ZIJN KANS!
Via Eva wist satan Adam tot ongehoorzaamheid aan God te bewegen en zo zou hij de macht over het paradijs in handen krijgen.
Maar dat pakte toch anders uit: God had in alles voorzien en hij nam het paradijs WEG van deze aarde en daarvoor in de plaats VERVLOEKTE Hij de aardbodem en alles wat leeft, want sindsdien deed de DOOD en STERVEN zijn intrede, en dat was dus wat satan had geoogst: dood en verrotting.

Maar God had een systeem bedacht dat sterker is dan de dood en dat is de seksuele voortplanting.

Heel Gods natuur is van SEKS doordrongen en bloemen zijn de geslachtsorganen van planten en veel vruchten hebben suggestieve vormen zoals bananen en pruimen en perzikken en het menselijke lichaam is een heel vernuftig ontworpen machine die vooral met het oog op de voortplanting is gecreëerd.
Vooral het vrouwelijke lichaam is geconstrueerd om een man maximaal te kunnen verleiden opdat een succesvolle bevruchting plaats kan vinden en er nageslacht kan ontstaan.
Omdat die vrouwelijke seksualiteit alleen bestemd is voor binnen het huwelijk is het daarom noodzakelijk dat die seksuele uitstraling wordt bedekt zoals het in het nieuwe testament staat:


1  Timoteüs  2:9

Evenzo, dat de vrouwen zich sieren met waardige klederdracht, zedig en ingetogen, niet met haarvlechten en goud of paarlen en kostbare kleding,

Veel vrouwen houden zich daar niet aan en ze benadrukken hun sensuele kenmerken nog meer met het smeren van verf op hun lippen en op hun oogleden en op hun nagels, en door het omhangen van 'kerstversierselen'.

Kijk naar een gemiddelde vrouw en ze heeft verf op haar gezicht.
Kijk naar een gemiddelde vrouw en ze draagt kleding die haar sensualiteit onderstreept.
Mannen die seksueel gericht zijn doen dat ook en dit soort mannen zijn erg met hun uiterlijk bezig.
Hoe zag Jezus eruit?

Als een Adonis...als een Casanova?

NEEN!

Jezus zag er a-seksueel uit met kleren die zijn mannelijke contouren verborgen die aantrekkelijk zouden kunnen zijn voor vrouwen en hij was getooid met een baard en een snor als een soort natuurlijk masker waarmee Hij fysiek zijn autoriteit accentueerde.
Jezus kwam niet op aarde om achter de vrouwen aan te gaan, want als Hij dat had gewild dan had Hij elke vrouw kunnen krijgen die er maar bestaat.
Jezus kwam ook niet op aard om mannen te tarten en uit te dagen tot een concurrentieslag, maar Hij kwam op aarde om vrienden te worden met IEDEREEN.
Jezus wil een 'allemansvriendje' zijn!
Dat werd en wordt Hem echter niet in dank afgenomen want satan misgunt Hem dat en hij zorgt ervoor dat mensen NIET doen wat God wil waardoor ze DUS geen vrienden met Jezus kunnen worden, want Jezus stelt wel een voorwaarde aan zijn vrienschapsaanbod: heb mij lief en doe wat ik zeg.

Heb me lief en doe wat ik zeg.

Wie dat doet, die doet alle geboden en die heeft IEDEREEN lief en dan is er geen sprake meer van machtswellust ten koste van een ander, maar van harmonie en liefde.
Vrouwen die Jezus liefhebben en die DOEN wat Hij gebiedt, zullen mannen niet tot woede en wanhoop willen drijven door met hun in concurrentie te willen gaan.
Mannen die van Jezus houden en die DOEN wat Jezus zegt zullen vrouwen niet onderdrukken en geen domme competitie willen aangaan met andere mannen, maar die willen net als Jezus iedereen liefhebben en in harmonie met anderen omgaan.
Jezus is de enige sleutel tot het ontplooien van waar menselijk gedrag, waarop we allen zullen worden beoordeeld door God als we zullen zijn veranderd tot engelachtige wezens, als we als de engelen zullen zijn, met compleet nieuwe lichamen die onsterfelijk zijn.

Maar waarom zijn er überhaupt vrouwen, want vrouwen zijn gewoon andersoortige mannen die kinderen kunnen baren?

Die vraag had ik nog niet beantwoord....
satan was ooit de mooiste engel en Eva was de mooiste mens
God wilde satan en zichzelf bewijzen dat het toch mogelijk is om de IJDELHEID te bestrijden die ten grondslag lag aan satan's val en daarom maakte Hij de vrouw mooier dan de man, met deze opdracht aan de vrouw: dat ze niet op satan wil lijken en op zijn ijdelheid, maar op de Heer Jezus Christus, die zich voor ons allen vernederde.
Vrouwen hebben de MACHT om mannen tot toorn op te wekken en ze hebben de MACHT om mannen te bewegen tot zachtmoedig en liefdevol gedrag en hun woorden zijn heel belangrijk, want woorden kunnen maken of breken.

Elke wijze vrouw overdenkt eerst datgene wat ze wil zeggen of schrijven en uiteraard geldt dit ook voor elke wijze man die Godvrezend is, want de vreze Gods is het begin van ALLE wijsheid.
Maar bovenal is de vrouw ONDERDEEL van het WEZEN van GOD=JEZUS en in JEZUS is het mannelijke en het vrouwelijke in perfecte HARMONIE, terwijl satan juist mannen en vrouwen tegenover elkaar uitspeelt -en mensen in het algemeen- om maximale ellende te veroorzaken en opdat zoveel mogelijk mensen verloren gaan.
Iedereen Gods zegen toegewenst in Jezus' naam.
 
H@nss
 

Naschrift: uiteraard schiep God de vrouw om via dit unieke wezen zich nieuwe mensen te kunnen verschaffen waar Hij van zou kunnen gaan houden en God had het zo gemaakt dat bij elke succesvolle bevruchting er een unieke mens zou ontstaan die nog nooit eerder had geleefd of zou gaan leven, want God houdt niet van een "massaproduct" van steeds dezelfde "Adam's en Eva's", maar van originele en unieke mensen die van elkaar verschillen en die elkaar toch aanvullen mits men maar leeft naar zijn liefdevolle en goede voorschriften, zeg maar zijn 'handleiding', want de Bijbel is ook een 'handboek' voor een goed en Godvruchtig leven voor mens en dier en de hele schepping.

JEZUS schiep de vrouw om satan te bewijzen dat het wel mogelijk is om een zeer mooi wezen te maken die NIET per se hoogmoedig en satanisch zou zijn of blijven, en dat de eerste mens die satan navolgde een vrouw was (Eva) komt omdat satan iets van zichzelf herkende in Eva en dat tegen God gebruikte om middels Eva, Adam ten val te brengen, waarna hij beide mensenkinderen in zijn macht had en zo de mensheid onder controle kreeg....maar God, middels JEZUS greep in! 

Lees ook:

Friday, March 4, 2011

Waarom schiep God-de Heer Jezus seks? Why did God-the Lord Jesus create sex?

This is an old topic on my site when I was still writing in my own language, Dutch, and I haven't yet translated it, but there are useful links at the end of this topic.
 
Zonder seks (gemeenschap noemt de Bijbel dat, en dat woord omvat meer dan alleen de seksuele daad) zouden wij allen er nooit zijn geweest en zouden wij NOOIT kunnen worden gered!

Omdat de seksuele gemeenschap tussen man en vrouw zo belangrijk is met het oog op de voortplanting en met het oog op het diepere wezen van God-de Heer Jezus, die seksualiteit geschapen heeft, is deze unieke menselijke activiteit, die wij mensen gemeen hebben met de dieren, maar dan op een 'hoger plan' bedoeld, DE grootste doorn in het oog van satan, de gevallen Cherub, die zelf geen seksueel wezen is, zoals niet één engel een seksueel wezen is, en daarom zijn de meeste menselijke zonden, seks-gerelateerde zonden, omdat satan de mensen daartoe verleidt, met als doel dat ze daardoor verloren dreigen te gaan.
 
Een gerelateerde vraag is:
 
Waarom schiep God-de Heer Jezus dieren?   


  Voor een belangrijk deel had ik eerder deze vragen al beantwoord in dit artikel:

Een ziekelijk jaloerse morgenster


De menselijke seksualiteit is God's overwinning op de dood, die een vijand is:


1  Kor  15:26

De laatste vijand, die onttroond wordt, is de dood

De dood deed zijn intrede met de zondeval van Adam en Eva, maar via de menselijke seksualiteit overwint de schepper deze vijand, en dat is dus één reden voor de schepping van seksualiteit, want zonder deze gave zouden de eerste twee mensen zijn geweest als de engelen die deze gave van God-de Heer Jezus niet hebben gekregen, omdat engelen zich niet hoeven voort te planten, omdat ze onsterfelijke, geestelijke lichamen hebben die niet onderhevig zijn aan verval en aan de dood.

Zouden wij mensen als de engelen zijn geschapen dan zou het ook niet mogelijk zijn geweest dat God als mens op aarde kon komen in de gestalte van de Heer Jezus Christus, om voor ons mensen in een lichaam als het onze te sterven voor onze zonden, om daarna op te staan met een verheerlijkt lichaam dat niet sterven kan.

Dit lichaam wil de Heer Jezus aan iedereen geven die van Hem houden en die in Hem geloven, en die Hem trouw zijn, en met zo'n verheerlijkt lichaam is het niet meer nodig om aan menselijke seksualiteit te doen, omdat in de nieuwe situatie op de nieuwe aarde en onder de nieuw hemel niets meer dood zal gaan, en alles onsterfelijk zal zijn: de situatie als van voor de zondeval, maar dan nog mooier en nog beter.

De menselijke seksualiteit is dus alleen bedoeld voor dit leven, op deze aarde.
De mensen zullen weer zijn als de kinderen die geen behoefte hebben aan seks, maar met hun volwassen intelligentie.

Kinderen zijn echter wel degelijk seksuele wezens, maar die seksualiteit is nog niet 'geactiveerd' en jongetjes en meisjes vertonen al op jonge leeftijd typisch sekse-gedrag, maar dat is allemaal nog 'onder de oppervlakte' en leidt niet tot seksueel gericht gedrag omdat het kenmerk van kinderen speel(=leer)gedrag is, om daardoor spelenderwijs vaardigheden te leren die nuttig zijn voor later, en dit gedrag zie je ook bij veel jonge dieren.
Een ander belangrijk kenmerk van kinderlijk gedrag is verwondering, en juist deze verwondering zal een altoosdurend kenmerk zijn van de oneindigheid bij God-de Heer Jezus voor zijn uitverkorenen.

Dit betekent geenszins dat er ook maar iets verkeerd zou zijn aan seks, want God-de Heer Jezus heeft die gave bedacht en geschapen, en die gave drukt iets uit van zijn verlangen naar het één maken van twee tegengestelde wezens (man en vrouw) die via de (lichamelijke)liefde op de meest intieme wijze samensmelten (tot één vlees worden) en tevens zorgen voor nageslacht.

Echter: omdat God-de Heer Jezus die gave zo bijzonder anders heeft geschapen dan andere lichamelijke functies zoals eten, drinken en je behoefte moeten doen, is het daarom ook een doelwit van satan om zich bovenmatig bezig te houden met deze menselijke gave die hij niet heeft, opdat mensen allerlei seksuele zonden begaan, door zijn verkeerde beïnvloeding, met als doel om mensen zodanig schuldig te maken ten opzichte van de Heilige God, dat hij daarmee hoopt te bereiken dat deze mensen verloren zullen gaan, omdat de schepper zo streng is t.a.v. het juiste gebruik van deze unieke menselijke gave, want in de Bijbel staan veel instructies t.a.v. het juiste gebruik van deze gave, en ook staan er strenge straffen in de Bijbel met het oog op misbruik van deze seksuele gave.

Ontzettend veel misdaad en ellende heeft te maken (indirect of direct) met de menselijke seksualiteit, en dan is prostitutie en pornografie natuurlijk daar één duidelijk voorbeeld van, maar nog veel ernstiger seksuele zonden zijn kindermisbruik en seks met dieren, waar de Bijbel ook duidelijk over is: God vindt het gruwelijk.
God-de Heer Jezus noemt prostitutie gewoon hoererij, en wie zich daaraan bezondigt riskeert eeuwige vervloeking:


Op  22:15


Buiten zijn de honden en de tovenaars, de hoereerders, de moordenaars, de afgodendienaars en ieder, die de leugen liefheeft en doet.

God-de Heer Jezus ontwierp de menselijke seksualiteit niet opdat het zou kunnen worden misbruikt om daar veel geld mee te verdienen, en denk dan vooral aan de (kinder)porno-'industrie'.
Maar de menselijk seksualiteit omvat meer: veel menselijk gedrag is seksueel-gerelateerd gedrag, en om dat gedrag te kunnen analyseren is het eerst nodig om het gedrag van dieren te kennen, en dat is zeer Bijbels:


Pred  3:18


Ik zeide bij mijzelf: Wat de mensenkinderen betreft, God wil hen schiften en laten zien, dat zij eigenlijk dieren zijn.

Sinds de zondeval zijn wij mensen door God-de Heer Jezus geplaatst op het niveau van dieren, want we zijn niet minder sterfelijk dan dieren, en we zijn net zo kwetsbaar als dieren, en we eten, drinken, doen onze behoefte en slapen niet veel anders dan de meeste dieren.

Ook in ons gedrag lijken wij mensen veel op dieren, en God-de Heer Jezus gaf ons veel dieren en dierengedrag om ons daaraan te spiegelen, en wie zou zeggen dat oorlog voeren iets te maken zou hebben met seksualiteit?

Oorlog komt ook in de dierenwereld voor en met name bij chimpansees, die daarin het meest op ons mensen lijken, want verschillende groepen van die dieren kunnen met elkaar in botsing komen in een gevecht over een territorium, en daarbij vallen doden en gewonden, en ook worden over en weer (jonge) vrouwtjes-chimpansees gestolen, en dat heeft dus weer een duidelijke seksuele betekenis, want dat zorgt voor 'nieuw bloed' in de groep, wat een wapen is tegen inteelt en degeneratie van de soort.

Ook bij mensen zie je dit gedrag, al hebben mensen dit gedrag vele malen verergert door de uitvinding van al die vernietigende wapens, maar in de kern van de zaak is het gedrag en de oorzaak van dat gedrag hetzelfde: seksualiteit.

Neem als voorbeeld Hitler-Duitsland: de nazi-ideologie maakte de Duitsers en de andere Germaanse volkeren wijs dat ze de beste mensen waren op aarde, en dus het recht hadden om te heersen over alle andere volkeren.

Volgens de leider van de Duitsers moesten de vrouwen veel krachtige en gezonde kinderen baren, waarvan de mannelijke kinderen later zouden kunnen gaan strijden voor het Vaderland.
Dat heeft alles te make met seks.

Het heeft ook alles te maken met territoriumgedrag, en de leider vond dat dit territorium niet groot genoeg was, en dat daarom territorium op andere mensenvolkeren moest worden veroverd, en dit heet dus oorlog, maar is indirect seksueel gedrag.

Kannonen en raketten zijn eigenlijk fallus-symbolen, en het meest dierlijke gedrag komt in oorlogen bij mensen naar boven, maar gelukkig ook de meest verheven menselijke kwaliteiten zoals zelfopoffering ten gunste van anderen, en denk dan aan verzetsmensen die zich dood laten martelen zonder geheimen te verraden aan de vijand, maar ook dit soort zelfopofferend gedrag komt bij bepaalde dieren voor.

Alles in de natuur draait om de voortplanting, of het nou om planten of om dieren gaat, en de voortplanting is Gods antwoord op het verval en de dood, die zijn intrede deed na de zondeval.
Seksualiteit is een tijdelijk fenomeen, al zal in de oneindigheid alles toch aan die seksualiteit herinneren, omdat God-de Heer Jezus dit met de meest zuivere bedoelingen heeft gemaakt, en omdat dankzij dit 'systeem' de overwinning op satan mogelijk was en is, want satan staat voor vernietiging en verval en de dood, en hij maakt zelf helemaal niets en probeert slechts kapot te maken wat God-de Heer Jezus heeft gemaakt, al heeft hij er wel belang bij dat mensen niet allemaal sterven, want anders zou hij niemand meer overhouden om over te heersen en om te kwellen.

Seksualiteit is vanuit God-de Heer Jezus bezien iets heel moois, wat daarom dus doelwit van satan is om het te proberen te verderven.
Dat heeft ook te maken met taalgebruik: je kunt schuttingwoorden gebruiken voor alles wat met seks (gemeenschap) te maken heeft, of je gebruikt nette woorden.
Wie van God-de Heer Jezus houdt wil graag nette woorden gebruiken uit achting voor de maker van deze bijzondere gave.
Wie beschadigd- of wie geestelijk verontreinigd is in seksueel opzicht is geneigd om deze bijzondere gave te benoemen met onzuivere woorden vanuit de psychische pijn over bijvoorbeeld seksueel misbruik in de kinderjaren, of door een verkrachting of vanwege de verkeerde invloed van bijvoorbeeld pornografie.

Gelukkig is er de genezing van God-de Heer Jezus en is Hij in staat om een seksueel beschadigd mens weer te genezen van de opgelopen ziel(psychische)schade/verontreiniging.

Nog een belangrijk aspect van de schepping door God-de Heer Jezus van seks: Jezus kwam op aarde als het 'zaad van de vrouw'.


Gen  3:15


En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw, en tussen uw zaad en haar zaad; dit zal u de kop vermorzelen en gij zult het de hiel vermorzelen.

Ondanks het feit dat Eva de eerste opstandeling op aarde was, die haar man verleidde tot ongehoorzaamheid aan God-de Heer Jezus, vertegenwoordigt haar 'zaad' (eicellen) het 'zaad van de vrouw', omdat afwijkingen en degeneraties (sinds de zondeval) worden doorgegeven door 'het zaad van de man' (zijn zaadcellen), waarom de Heer Jezus NIET ontstond in de baarmoeder van Maria (Miriam) via een samensmelting van menselijk zaad met één van haar eicellen, maar via de samensmelting van 'een Goddelijke zaadcel' met een uitverkoren eicel van Eva.

Gebleken is door wetenschappelijk onderzoek dat de eicel op het moment dat één zaadcel de buitenkant van de eicel raakt, de zaadcel naar binnen 'trekt' en vervolgens een vliesje produceert waardoor andere zaadcellen worden geblokkeerd.
Zaadcellen hebben hierom de onderlinge strijd om als eerste bij de eicel te komen, omdat er ook mislukte zaadcellen tussen zitten die voor defecte kinderen zouden kunnen zorgen, en daarom is het ook zo in de natuur dat de mannetjes met elkaar vechten opdat het sterkste zaad wordt doorgegeven aan het nageslacht en aan de soort.

Vanwege de zondeval hebben mensenmannen helaas ook die neiging om met elkaar te strijden om de gunst van de vrouwen, en mensenvrouwen hebben de neiging om hetgeen zij 'in de aanbieding hebben' te 'etaleren' maar biologisch gezien is dit gedrag overeenkomstig het gedrag van veel dieren, maar Bijbels gezien zijn mensen toch geen dieren, omdat God ons mensen veel hoger bedoeld heeft: om te zijn als de engelen.

Eicellen geven dus geen defecten door, maar zaadcellen, en eicellen zijn het 'zaad van de vrouw', hetgeen God-de Heer Jezus' grote triomf is op de duivel, die er niet in slaagt om dat geheim van de bijzondere eicel (die de grootste menselijke cel is die er bestaat) aan God-de Heer Jezus te ontfutselen.

De Heer Jezus kwam dus tot stand via een PERFECTE eicel en via een perfecte 'Goddelijke zaadcel', die God-de Heer Jezus op bovennatuurlijke wijze liet 'penetreren' in één van de eicellen van Maria.

Jezus' komst naar deze wereld was ook een 'penetratie', maar dan van het goede in het slechte, om daardoor het slechte te verslaan en om het goede te laten overwinnen.

Daartoe moest Hij als het 'zaad van de vrouw' sterven, zoals een zaadcel ophoudt te bestaan, vanaf het moment dat zo'n zaadcel wordt opgenomen in een eicel, die ten opzichte van zo'n zaadcel zo groot is als *een planeet t.o.v. een satelliet.

Jezus offerde zichzelf op voor 'zijn vrouw': de totale mensheid.

H@nss 
 
*Ik schreef dit voordat ik overtuigd was van de Bijbelse vorm van de aarde en voordat ik ervan overtuigd was dat 'satellieten' niet bestaan.


What is the biblical purpose of sex?

 

God's purpose for Sex...


Porno, de vergiftiging van seks


Noot: mijn term "God-de Heer Jezus" is gebaseerd op Het vleesgeworden Woord (Johannes 1:1-18)





Thank God for the creation of ANIMALS

 


We all need to be saved from having to spend our eternity in God's lake of fire, because that's a fate we ALL deserve.
So be SAVED and believe that God LOVES us so MUCH that He manifested Himself on earth as the Lord JESUS Christ who shed His sinless blood for the forgiveness of our sins, who was buried and rose from the dead, three days later, 1 Corinthians 15:1-4.
If you believe this you're not only saved but sealed with the Holy Spirit and rapture-ready.
Read your Bible every day and talk to our creator about everything and make Him your best Friend and share this GOOD NEWS = GOSPEL with others.


24 comments:

  1. Replies
    1. Ursula is devilish as hell...

      Delete
    2. Moscow has repeatedly condemned the EU’s seizure of its assets as theft.

      Delete
  2. Gaat heen en vermeerdert U! Ja, maar lieve God waarom doet U zelf niet aan seks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go forth and multiply! Yes, but dear God, why don't you have sex yourself?

      Delete
    2. Ik sta boven alles wat ik geschapen heb!

      Delete
    3. I am above all that I have created!

      Delete
    4. Dus kunnen wij het vuile werk opknappen...fraai is dat!

      Delete
    5. So we can do the dirty work...now that's nice!

      Delete
    6. Niet zeuren, jullie vinden het veel te leuk!

      Delete
    7. Maar ik ben a-seksueel...wat nu?

      Delete
    8. But I'm a-sexual...now what?

      Delete
    9. Activate the English subtitles

      Delete
  3. Die Ursula heeft behoorlijk liggen rampetampen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. That Ursula has been having a lot of rampetampen! And translate it back into English....

      Delete
    2. After the series "The Flying Doctors' the series 'The F*cking Doctors'

      Delete
  4. A European country has banned an opposition party that was surging in the polls. Why aren't you hearing more about it?
    The decision could lead to a political crisis in Moldova, where the current government hopes to one day join the EU

    ReplyDelete
    Replies
    1. YPBt23d
      Sandu is another western puppet . Soros's bunch and the CIA have been busy in Chisinau for years now , the government has been infiltrated by stooges. Corruption is a problem ( understatement ) , no shortage of bribe takers. A good percentage of the population are pro Russians , have been large anti government demonstrations in the capital.

      Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Latest Comments

Luke 21 is for after the rapture How to Get Saved   You're now looking at a picture of the ONLY NORMAL person in existence   ...