Wednesday 20 July 2022

Robert J. 2

 LAUGHABLE CLIMATE TERROR - THE JENSEN SHOW #490

LIGHT VS DARK - THE JENSEN SHOW #491

 

Robert J.

THE NO PROBLEM PROBLEM - THE JENSEN SHOW #401 
 
 

Het plan voor de invoering van het merkteken van het beest gaat in fasen.
Alle vaccinaties die voorafgaande aan de opname^^ worden uitgevoerd zijn niet het merkteken van het beest maar voorbereidingen, en ze zijn ook bedoeld om te bepalen wie wel en wie niet willen worden gevaccineerd, maar de 'tests' zijn al gevaarlijk omdat de testwattenstaven nanodeeltjes bevatten en dit al als een 'vaccin' kan worden beschouwd en die tests zijn ook schadelijk voor de hoger gelegen neusholte, dichtbij de hersenen.
Tevens bevatten de 'vaccinaties' stoffen waarmee ze de wereldbevolking willen steriliseren en reduceren in het kader van het depopulatieprogramma en daartoe zit er grafeen (hydr)oxide in de 'vaccins' die werken als zeer vernietigende mini-scheermesjes in de bloedbanen van de slachtoffers.
De angst wordt groot gehouden door het hoge aantal 'besmettingen' die zijn 'vastgesteld' middels de totaal ongeschikte PCR-test.
Veel mensen die ziek werden van de huidige 'vaccins' werden gelijk genoteerd als 'slachtoffers van COVID-19' en dat is precies wat ze beogen om de schrik erin te houden en ook zijn al veel mensen gestorven kort nadat ze waren 'gevaccineerd'.
Ook bewerkstelligen ze via de huidige vaccinaties dat mensen die weigeren worden geïsoleerd om ze te dwingen toch mee te doen.
En diegenen die absoluut niet gevaccineerd willen worden kunnen zo gemakkelijk worden uitgefilterd en worden gekenmerkt als een 'gevaar voor de mensheid' en 'opgeruimd'.
Ook zijn de pre-opname vaccinaties bedoeld om mensen belachelijk te maken die beweren dat de huidige vaccinaties 'het merkteken van het beest' is.
Zoals hierboven is uitgelegd klopt het dat de huidige vaccinaties NOG NIET het merkteken is, want ze hebben een voorbereidend en ander doel.
Het huidige doel van de 'vaccinaties' is 1) depopulatie en 2) het  'vaccinatie' paspoort en 3) totale controle in voorbereiding op wat hierna zal gebeuren.

Lees nu waar het echte merkteken, vermomd als een 'vaccin' over gaat:

Ze zijn van plan om ons te 'vaccineren' zodat we bestand zijn (zogenaamd) tegen het Corona (kroon)-virus, en dat zal op een dusdanige manier gebeuren middels stoffen die in ons lichaam terecht komen die ons DNA veranderen (zodat we in gewillige biologische robots veranderen) en andere stoffen die samenwerken met het 5G-systeem dat ze nu TIJDENS DE LOCKDOWN razendsnel wereldwijd aan het opzetten zijn, en het is DAAROM dat we nu al leren om 1½ meter van elkaar verwijderd te zijn, want anders kan dat systeem ons niet nauwkeurig traceren en controleren, en het bewijs vaststellen van 'vaccinatie', wat een soort van tatoeage zal zijn dat middels kleine naaldjes met daarin dat 'vaccin' in ons lichaam zal worden aangebracht, en dat is overeenkomstig Openbaring 13:16-18 wat gaat over het merkteken van het beest, en dat zegt wie dat merkteken, dat bewijs van 'vaccinatie' niet heeft, zal niet kunnen kopen en verkopen en dus de supermarkt niet in komen of andere winkels of online kunnen winkelen....en dus zal verhongeren want tegen die tijd zullen ook de voedselbanken samenwerken met dat systeem.
Vervolgens zal men alle 'vaccin'weigeraars oppakken en nog éénmaal de keuze geven om 'gevaccineerd' te worden, en wie dan nog zal weigeren zal worden onthoofd met een moderne guillotine, en de 'gevaccineerden' zullen dat zelfs toejuichen want men zal zeggen dat deze mensen de 'vooruitgang' in de weg staan en de 'geweldige oplossingen' van de leider van de wereldregering, die de antichrist= in plaats van Christus zal blijken te zijn, zoals tegen de 'door mensen veroorzaakte klimaatverandering' en de wereldwijde herverdeling van de welvaart door het principe van communisme, dat werd uitgevonden door de Jezuïeten van het Vaticaan, en de 'dreiging' van een 'buitenaardse' invasie. Dat Vaticaan is het vermomde Romeinse rijk, met als ware god Lucifer en de Paus is de vermomde Luciferiaanse Romeinse keizer en alle wereldleiders dienen hem, hetgeen aantoonbaar is, want ook 'onze monarch' en 'onze' premier hebben hem opgezocht in het Vaticaan, en daarnaast 'grote' wereldleiders zoals Biden en Poetin, Merkel, de Britse vorstin, want ze weten allemaal WIE hij is, maar dat vertellen ze hun onderdanen niet, en dat de Paus de werkelijke machthebber is op aard. De Paus is de 'Kroon'=Corona! Hij zal iedereen leiden tot Lucifer-aanbidding, zoals hij dat zelf ook doet.
Maar degenen die gered zijn door het Evangelie, 1 Korintiërs 15: 1-4*, hoeven zich geen zorgen te maken, want de Heer JEZUS zal hen meenemen naar waar Hij is vóór de openbaring van de Antichrist en de implementatie van het merkteken van het beest.
PS: de MASKER TERREUR is de opmaat naar het MERKTEKEN van het beest...die maskers zijn overigens zeer schadelijk voor de gezondheid.
PS 2: de naalden van het 'vaccin' zijn zo KLEIN gemaakt dat ze in een soort PLEISTER passen en 'het vaccin' PIJNLOOS inbrengen! https://tinyurl.com/yye9ovbe "Het laatste vaccin" is voor degenen die achterblijven. Een 'quantum dot tattoo'.
Dat merkteken zal zonder injectie worden toegepast in (naar keuze) de rechterhand of in het voorhoofd, en men zal dat zelf kunnen doen, want het zal worden gepresenteerd als die quantum dot tattoo in de aantrekkelijk en misleidende vorm van een ronde kleine pleister dat nauwelijks pijn zal doen en wat na enige tijd weer kan worden afgedaan, want dan zit dat 'vaccin' middels die kleine naaldjes al onder de huid en in het lichaam, waarna het 'Luciferase' zijn werk zal doen en de 'gevaccineerde' tot bezit zal maken van 'het beest' en de duivel.
Met een speciale lamp kan worden gecheckt of men daadwerkelijk gemerkt is, want al snel nadat die tattoage is toegepast zal het daarna niet meer met het blote oog zichtbaar zijn, wat dus veel mensen zeer aantrekkelijk zullen vinden.
Het pantentnummer van 'Luciferase' bevat de cijfers 666!

*Geloof slechts dat God mens werd in JEZUS Christus die Zijn zondeloze bloed vergoot ter vergeving van onze zonden, werd begraven en na drie dagen opstond uit de dood.
Als je dit gelooft ben je niet alleen gered^ maar ook verzegeld met de Heilige Geest=JEZUS in geestelijke hoedanigheid en dan ben je opname-gereed.
^Gered van de poel van vuur=Gods eeuwige toorn op de zonde en op door Hem geschapen wezens die Hem haten of die onverschillig ten opzichte van Hem zijn.

^^De opname is de openbaring van de apostel Paulus aangaande de plotse wegname van de leden van het 'Lichaam van Christus' en dat zijn wereldwijd alle mensen die in het juiste evangelie geloven, 1 Korinthiërs 15: 1-4. Bijbelteksten die met de opname in verband staan zijn: 1 Thessalonicenzen 2:19, 1 Thessalonicenzen 4:13-18, 1 Thessalonicenzen 5:9, 2 Thessalonicenzen 2:1-4, 1 Korinthiërs 15:50-52, Filippenzen 3:20-21, Titus 2:13.


189 comments:

  1. Replies
    1. LAUGHABLE CLIMATE TERROR - THE JENSEN SHOW #490

      Delete
  2. Replies
    1. WE MUST BECOME CHINA - THE JENSEN SHOW #492

      Delete
  3. Replies
    1. HOW RELIABLE ARE THEY? - THE JENSEN SHOW #493

      Delete
  4. Replies
    1. CHINA vs THE WEST THEATER - THE JENSEN SHOW #494

      Delete
  5. Replies
    1. COYONA TYRANNY BEGINS AGAIN - THE JENSEN SHOW #495

      Delete
  6. Replies
    1. SPECIAL ADDITIONAL BROADCAST: MANHUNT FOR TRUMP

      Delete
    2. According to Robert, an attack on Trump is an attack on all of us, and that is exactly what they want us to believe.

      Delete
  7. Replies
    1. TRIBAL FIGHT - THE JENSEN SHOW #496

      Delete
    2. And just don't mention it's about the mark of the beast...

      Delete
  8. Replies
    1. AIRPLANE STRIPES MYSTERY - THE JENSEN SHOW #497

      Delete
  9. Replies
    1. THEY TRY TO DEMOLISH US - THE JENSEN SHOW #498

      Delete
  10. Replies
    1. THE 2022 CHAOS SUMMER - THE JENSEN SHOW #499

      Delete
  11. Replies
    1. GUEST: DR. MICHAEL YEADON - THE JENSEN SHOW #500

      Delete
  12. Replies
    1. PART II: DR. MICHAEL YEADON - 'THE ARE CRIMINALS' - THE JENSEN SHOW #501

      Delete
  13. Replies
    1. KING DUMBO THE THIRD - THE JENSEN SHOW #502

      Delete
  14. Replies
    1. SEPTEMBER 11 = APRIL 1 - THE JENSEN SHOW #503

      Delete
  15. Replies
    1. WHAT CAN PEOPLE BE DUMB - THE JENSEN SHOW #504

      Delete
  16. Replies
    1. HUNTING GATES HAS BEGUN - THE JENSEN SHOW #505

      Delete
  17. Replies
    1. FLEEING FROM THE TRUTH - THE JENSEN SHOW #507

      Delete
    2. Robert stood up for fellow controlled opposition 'Alex Jones' on this show

      Delete
  18. Replies
    1. CREEPS CLAIM THE TRUTH - THE JENSEN SHOW #508

      Delete
  19. Replies
    1. 2022: LION FOLLOWS SHEEP - THE JENSEN SHOW #509

      Delete
    2. Robert is zelf een hyena omdat hij weet dat het eindspel is de implementatie van het Merkteken van het Beest, maar daarover heeft hij het niet meer, en toen hij het erover had was dat zeer kort en oppervlakkig, maar hij WEET HEEL GOED waarover het gaat!

      Delete
    3. Robert is a hyena himself because he knows that the endgame is the implementation of the Mark of the Beast, but he doesn't talk about that anymore, and when he talked about it it was very short and superficial, but he KNOWS VERY WELL what it is about!

      Delete
  20. Robert Jensen: ik vind relaties iets onnatuurlijks

    HILVERSUM - "Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik bindingsangst heb", zegt Robert Jensen zaterdag in De Telegraaf. De presentator is een jaar niet op de buis geweest en heeft in die tijd nagedacht over zijn relaties in het verleden en over de toekomst.
    BuzzE 23-03-13, 11:13 Laatste update: 18-03-17, 03:03 Bron: destem

    Robert, die over twee weken begint met zijn late-night talkshow Jensen Laat, is niet bang om alleen oud te worden. "Dat lijkt mij geen probleem. En natuurlijk gaan er verhalen dat je homo bent wanneer je ervoor kiest om vrijgezel te blijven. Dan zit je 'dus' met jezelf in de knoop. Maar ik vind relaties iets onnatuurlijks, vreemd. Gaan twee verschillende mensen in één huis wonen! Ik weet niet of het zo wel moet gaan..", vertelt de talkshowhost.

    Een betere balans tussen werk en privé vindt Robert wel belangrijk. "Ik merk met de voorbereidingen van mijn talkshow alweer dat ik er helemaal voor ga. Die energie moet ik wel zien te verdelen. Mij volledig inzetten en toch nog iets overhouden."

    ReplyDelete
    Replies
    1. HILVERSUM - "I have come to the conclusion that I have a fear of commitment," says Robert Jensen in De Telegraaf on Saturday. The presenter has not been on the tube for a year and in that time has thought about his relationships in the past and about the future.
      BuzzE 23-03-13, 11:13 Last update: 18-03-17, 03:03 Source: destem

      Robert, who starts his late-night talk show Jensen Late in two weeks, isn't afraid to grow old alone. "I don't think that's a problem. And of course there are stories that you are gay if you choose to remain single. Then you are 'so' in trouble with yourself. But I think relationships are something unnatural, strange. Two different people go living in one house! I don't know if it's supposed to go like this..", says the talk show host.

      A better work-life balance is important to Robert. "I already notice with the preparations of my talk show that I'm going all out. I have to divide that energy. Dedicate myself completely and still have something left."

      Delete
  21. Replies
    1. GAME OVER FOR THE LIARS - THE JENSEN SHOW #511

      Delete
  22. Replies
    1. THEY COME FOR OUR CHILDREN - THE JENSEN SHOW #513

      Delete
  23. Replies
    1. THEY ARE TERRIFIED - THE JENSEN SHOW #514

      Delete
  24. Replies
    1. ENGLAND NEARLY FALLEN - THE JENSEN SHOW #515

      Delete
    2. Ik viel weer 'ns bijna in slaap bij het kijken hiernaar....Robert praat teveel als gecontroleerde oppositie

      Delete
    3. I almost fell asleep again watching this.... Robert talks too much like controlled opposition

      Delete
  25. Replies
    1. GAMEBREAKERS - THE JENSEN SHOW #516

      Delete
    2. Robert weet dat einddoel het merkteken van het beest is, maar hij geeft valse hoop via David Icke en New Age en hij liegt over de ware vorm van de aarde die hij een 'planeet' noemt.

      Delete
    3. Robert knows that the end goal is the mark of the beast, but he gives false hopes through David Icke and New Age, and he lies about the true shape of the Earth he calls a "planet."

      Delete
    4. Robert houdt ook altijd Mark Rutte de hand boven het hoofd, maar Mark Rutte is net zo schuldig als Arthur Seyss-Inquart die ook 'slechts' een uitvoerder was van 'hogere bevelen'.

      Delete
    5. Robert also always shields Mark Rutte, but Mark Rutte is just as guilty as Arthur Seyss-Inquart, who was also 'merely' an executor of 'higher orders'.

      Delete
  26. Replies
    1. JENSEN KIJKT AVONDJE TV - DE JENSEN SHOW #517

      Delete
  27. Replies
    1. BREAKING: CHAOS BEFORE USA ELECTIONS - THE JENSEN SHOW #518

      Delete
  28. Replies
    1. WHY IS ASKING QUESTIONS DANGEROUS? - THE JENSEN SHOW #519

      Delete
  29. Replies
    1. CAN WE FORGIVE THEM? - THE JENSEN SHOW #520

      Delete
  30. Replies
    1. ICKONIC STUPIDITY - THE JENSEN SHOW #521

      Delete
  31. Replies
    1. They use censorship attack - De Jensen Show #522

      Delete
  32. Replies
    1. PROUD OF UNVACCINATED - THE JENSEN SHOW #524

      Delete
  33. Replies
    1. UNMUSKED - THE JENSEN SHOW #526

      Delete
    2. Robert had het weer eens ultrakort over 'the Mark of the Beast' en hij weet waarschijnlijk niet dat er mensen zijn die niet meer in voetbal geïnteresseerd zijn en hij blijft ergens toch bewondering hebben voor die misleider Donald Trump die begon met de afgrijselijke 'vaccins'.

      Delete
    3. Robert once again briefly mentioned 'the Mark of the Beast' and he probably doesn't know that there are people who are no longer interested in football and he somehow still admires that deceiver Donald Trump who started with the horrible 'vaccines'.

      Delete
  34. Replies
    1. MEDIA = STILL VIRUS - THE JENSEN SHOW #527

      Delete
  35. Replies
    1. DUMBO WRITES BOOK - THE JENSEN SHOW #528

      Delete
  36. Replies
    1. GRATEFUL: STRONGER THAN EVER - THE JENSEN SHOW #529

      Delete
  37. Replies
    1. DISTRACTION, DISTRACTION, DISTRACTION - THE JENSEN SHOW #530

      Delete
  38. Replies
    1. GRATEFUL FOR ASSANGE - THE JENSEN SHOW #531

      Delete
  39. Replies
    1. WE HAVE A CHANCE BUT... - THE JENSEN SHOW #532

      Delete
    2. Robert heeft het 5 keer gezegd in zijn shows: alles leidt tot de implementatie van het merkteken van het beest, wat in Openbaring 13 staat van de Bijbel, dus er is geen kans dat dit kan worden veranderd.

      Delete
    3. Robert has said it 5 times in his shows: everything leads to the implementation of the mark of the beast, which is in Revelation 13 of the Bible, so there is no chance that this can be changed.

      Delete
    4. Maar wat wel kan worden veranderd is hoe je naar dit probleem kijkt en dat is door die Bijbel te gaan lezen en door dan het volgende te gaan GELOVEN: We dienen allemaal gered te worden van dat we onze eeuwigheid in Gods poel van vuur moeten doorbrengen, want dat is een lot dat we ALLEMAAL verdienen.
      Dus wordt GERED en geloof dat God zo VEEL van ons HOUDT dat Hij Zich op aarde manifesteerde als de Heer JEZUS Christus die Zijn zondeloze bloed vergoot voor de vergeving van onze zonden, die werd begraven en opstond uit de dood, drie dagen later. 1 Korinthiërs 15:1-4.
      Als je dit gelooft, ben je niet alleen gered, maar verzegeld met de Heilige Geest en opname gereed.
      Lees elke dag je Bijbel en praat met onze Schepper over alles en maak Hem je beste Vriend en deel dit GOEDE NIEUWS = EVANGELIE met anderen.

      Delete
  40. Replies
    1. WHO DID ASK FOR THIS? - THE JENSEN SHOW #536

      Delete
  41. Replies
    1. THE FUNNIEST TIME OF THE YEAR - THE JENSEN SHOW #537

      Delete
    2. Lachend op weg naar het Merkteken van het Beest!

      Delete
    3. Laughing towards the Mark of the Beast!

      Delete
  42. Replies
    1. MILLENNIALS ANTI-SEMITE? - THE JENSEN SHOW #540

      Delete
    2. Robert heeft zijn eigen onbijbelse defininitie van 'het kwaad' Robert has his own unbiblical definition of "evil"

      Delete
  43. Replies
    1. THE CREATED TRUTH - THE JENSEN SHOW #543

      Delete
    2. Veel woorden en weinig nieuws - Lots of words and little news

      Delete
  44. Replies
    1. Robert benoemde 'het kwaad' deze keer als 'de duivel'

      Delete
    2. Lynnette 'Diamond' Hardaway stierf zeer waarschijnlijk door de 'jab' van...'operation warp speed' TRUMP

      Delete
    3. Robert named 'evil' this time as 'the devil'

      Lynnette 'Diamond' Hardaway most likely died from the 'jab' of...'operation warp speed' TRUMP

      Delete
  45. Replies
    1. PSYCHOLOGICAL TERROR - THE JENSEN SHOW #545

      Delete
    2. Robert denkt 'het kwaad' te kunnen overwinnen zonder JEZUS Christus

      Delete
    3. Robert thinks he can overcome 'evil' without JESUS Christ

      Delete
    4. Anyone who proclaims the truth WITHOUT THE TRUTH = JESUS Christ and the right gospel is controlled opposition, and the controller is Satan

      Delete
    5. En zelf is hij ook manipulatief zoals hij mensen bang maakt die wel kijken maar niet betalen voor zijn shows.

      Delete
    6. And he himself is also manipulative in the way that he scares people who watch but do not pay for his shows.

      Delete
    7. Iedereen die de waarheid verkondigt ZONDER DE WAARHEID = JEZUS Christus en het juiste evangelie is gecontroleerde oppositie, en de controleerder is Satan

      Delete
    8. Anyone who proclaims the truth WITHOUT THE TRUTH = JESUS Christ and the right gospel is controlled opposition, and the controller is Satan

      Delete
    9. Satan wil dat NIEMAND wordt gered! Satan wants NO ONE to be saved!

      Delete
    10. JEZUS wil dat IEDEREEN wordt gered! JESUS wants EVERYONE to be saved!

      Delete
    11. En NIEMAND VERDIENT het te worden gered! And NO ONE DESERVES to be saved!

      Delete
  46. Replies
    1. Robert (49) in gesprek met Adam (58) en Robert krijgt vast ook last van zijn gebit over 10 jaar, maar het belangrijkste waar het over ging was de CIA en Adam weet dat CIA 'Catholics In Action' betekent, en toch gaan bij beide heren geen lampjes branden, ook al weet Robert dat het eindspel de implementatie van het merkteken van het beest is, zoals dat in de Bijbel (Openbaring 13) staat.
      Grootste onbesproken persoon in het gesprek was ONZE schepper de HEER JEZUS Christus.
      En dat is precies wat Satan wil want heb het over veel waarheid, da's prima, maar heb het NIET op een positieve manier over JEZUS.
      Gebruik vooral veel het woord 'fucking' en realiseer je niet het volgende (is wat Satan wil):
      We dienen allemaal gered te worden van dat we onze eeuwigheid in Gods poel van vuur moeten doorbrengen, want dat is een lot dat we ALLEMAAL verdienen.
      Dus wordt GERED en geloof dat God zo VEEL van ons HOUDT dat Hij Zich op aarde manifesteerde als de Heer JEZUS Christus die Zijn zondeloze bloed vergoot voor de vergeving van onze zonden, die werd begraven en opstond uit de dood, drie dagen later. 1 Korinthiërs 15:1-4.
      Als je dit gelooft, ben je niet alleen gered, maar verzegeld met de Heilige Geest en opname gereed.
      Lees elke dag je Bijbel en praat met onze Schepper over alles en maak Hem je beste Vriend en deel dit GOEDE NIEUWS = EVANGELIE met anderen.

      Delete
  47. Replies
    1. Vervolg van het gesprek van de 49 jarige Robert met de 9 jaar oudere Adam Curry over Alfred Lagarde die 25 jaar geleden als 49 jarige stierf.
      Adam verwachtte eerst dat Robert het met hem over 'God' zou hebben en dat hij daar nog niet klaar voor was en Robert zei 'dat hij daar al uit is'.
      Het ging dus niet over God maar over een man die geen zelf-discipline had en verslaafd was aan drank, cocaïne en porno.....
      En dit was de 'held' van zowel van Robert als Adam, maar vooral van Robert.
      Adam is 9 jaar ouder dan Robert en hij heeft er volgens mij toch een wat andere kijk op.

      Delete
    2. Continuation of the conversation of the 49 year old Robert with the 9 years older Adam Curry about Alfred Lagarde who died 25 years ago at the age of 49.
      Adam first expected Robert to talk to him about 'God' and that he wasn't ready for that yet and Robert said 'he's already figured that out'.
      So it was not about God but about a man who had no self-discipline and was addicted to booze, cocaine and porn.....
      And this was the "hero" of both Robert and Adam, but especially Robert.
      Adam is 9 years older than Robert and I think he has a slightly different view on it.

      Delete
  48. Replies
    1. In dit gesprek, waarin Robert duidelijk domineerde, had Thierry het over 'het kwaad en God en Godsdienst' willen spreken, maar dat kwam er niet van 'dankzij' Robert, die wel zijn mond kan houden als hij van iemand onder de indruk is, maar dat niet doet als hij van iemand niet onder de indruk is.
      Ik denk dat dat mede komt door het leeftijdsverschil want Robert is 49 en Thierry is 40, maar het komt vooral door Robert want toen hij onlangs sprak met de 9 jaar oudere Adam Curry was hij ook dominant.
      Ik denk dat als Robert met Gideon van Meijeren (ruim 34) zou spreken dat het dan een heel ander gesprek gaat worden omdat Gideon ijzersterk is in kalm en gedisciplineerd blijven en met zijn juridische achtergrond Robert nog wel iets zou kunnen leren.

      Delete
    2. In this conversation, in which Robert clearly dominated, Thierry had wanted to talk about 'evil and God and religion', but that didn't happen 'thanks to' Robert, who can keep his mouth shut when he is impressed by someone, but doesn't do so if he's not impressed by someone.
      I think it's partly because of the age difference because Robert is 49 and Thierry is 40, but it's mainly because of Robert because when he recently spoke to 9 year older Adam Curry he was also dominant.
      I think that if Robert were to speak to Gideon van Meijeren (over 34), it would be a completely different conversation because Gideon is very strong in remaining calm and disciplined and with his legal background could still teach Robert something.

      Delete
    3. Robert denkt vaag over 'goed en kwaad' als 'lage' en 'hoge' 'energie' en hij weigert te geloven dat er daadwerkelijk een persoon achter zit die de 'duivel' of Satan' is, ook al benoemde hij 'het kwaad' vrij onlangs als 'de duivel'.
      Als men gelooft in het bestaan van de Bijbelse 'duivel' dan kan het niet anders dat men moet uitkomen bij de Bijbelse macht van het goede en dat is God en dat die God Zich op aarde manifesteerde als de HEER JEZUS Christus.
      En dat is nu juist wat de duivel NIET wil!

      Delete
    4. Robert vaguely thinks of "good and evil" as "low" and "high" "energy" and he refuses to believe that there is actually a person behind it who is the "devil" or Satan, even though he named "evil" quite recently as 'the devil'.
      If one believes in the existence of the Biblical 'devil' then one must arrive at the Biblical power of good and that is God and that that God manifested Himself on earth as the LORD JESUS Christ.
      And that is precisely what the devil does NOT want!

      Delete
  49. Replies
    1. DO THEY WANT ME DEAD? - THE JENSEN SHOW #549

      Delete
    2. Robert leidt mensen naar 'het licht' maar dat licht is JEZUS niet. Robert leads people to 'the light' but that light is not JESUS.

      Delete
  50. Replies
    1. De J o n g e heeft het lang kunnen tegenhouden, maar nu hebben de
      W O B v e r z o e k e n eindelijk voor openheid gezorgd:
      1. M o n d k a p p l i c h t: geen enkele m e d i s c h e grond, maar slechts
      g e d r a g s b e i n v l o e d i n g (verboden volgens de
      N e u r e n b e r g c o d e)
      2. R I V M is gepusht om gewenste uitkomsten te geven
      3. B N - e r s en i n f l u e n c e r s zijn betaald om de
      p r i k p r o p a g a n d a
      kracht bij te zetten
      4. N a t i o n a a l C o ö r d i n a t o r
      T e r r o r i s m e B e s t r i j d i n g en D e f e n s i e zijn ingezet om
      (k r i t i s c h e) m e n s e n
      in de gaten te houden
      5. Geen enkele m a a t r e g e l
      (l o c k d o w n, a v o n d k l o k) heeft bijgedragen aan
      i n p e r k e n van
      v e r s p r e i d i n g van het ‘v i r u s’
      Hopelijk weten voldoende mensen zich dit te herinneren als in het najaar de zoveelste
      v a r i a n t uit de hoge hoed wordt getoverd en er weer allerlei
      v r i j h e i d s b e p e r k e n d e
      m a a t r e g e l e n worden genomen.
      Hopelijk zegt het v o l k dan wel
      m a s s a a l ‘nee’ tegen
      de onzin.
      Het is allemaal op te zoeken.
      https://wobcovid19.rijksoverheid.nl/?fbclid=IwAR0aN1LMPpECdnEBdTTsFnwl48x0x97FIigMqeiLo3UZJ0SXav7tbwqnkTU

      https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/wet-openbaarheid-van-bestuur-wob?fbclid=IwAR0ev6DTuOS968F_I1xWQllPWlXVW-yKIG0qMmTNhl1mn3p-4F0vFtC2Khs

      Delete
    2. The news is tilting: 'How is that possible? Wasn't this a 'conspiracy theory'?'

      Put the page in English via the language button at the top right

      Delete
    3. Ik ben het eens met Robert Jensen dat er nooit een gevaarlijk nieuw virus is geweest maar dat ze gewoon de griep hadden hernoemd in COVID-19 want de griep was ineens zogenaamd 'verdwenen'.
      Dus dat het 'virus' uit China kwam is een leugen.

      Delete
    4. I agree with Robert Jensen that there has never been a dangerous new virus, they just renamed the flu into COVID-19 because the flu had suddenly supposedly 'gone'.
      So that the 'virus' came from China is a lie.

      Delete
  51. Replies
    1. UPDATE ABOUT THE SHOW - THE JENSEN SHOW #551

      Delete
  52. Replies
    1. THE STRONG MINORITY - THE JENSEN SHOW #555

      Delete
  53. Replies
    1. THE HOLY SNIFFENSKY - THE JENSEN SHOW #556

      Delete
  54. Replies
    1. IT GETS CRAZIER AND CRAZIER- JENSEN SHOW #557

      Delete
  55. Replies
    1. Robert viel weer eens in herhaling en gelachen heb ik niet.

      Delete
    2. Maar je moet toch wat als gecontroleerde oppositie....

      Delete
    3. Gecontroleerd door wie? Door Satan, want Robert is niet gered.

      Delete
  56. Replies
    1. Robert is vandaag 50 geworden....GEEF GELD..of niet!

      Delete
    2. BIRTHDAY SHOW PART 1 - THE JENSEN SHOW #559

      Robert turned 50 today....GIVE MONEY...or not!

      Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Het einddoel: het merkteken van het beest - The end goal: the mark of the beast

BOVEN DE WET - DE JENSEN SHOW #635 ABOVE THE LAW - THE JENSEN SHOW #635   Wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd is supermisdadig en de da...