Thursday 21 December 2023

De waarheid over Politie & Justitie - The truth about Police & Justice

RoccPro
5.58K subscribers  
12,448 views  Sep 10, 2013
Mini docu over Justitie & Politie // Misbruik & Corruptie // De waarheid // Moord, drugs en misbruik // Horror in Nederland // Gestoorde killercops // Liegende rechters // Doofpot Nederland // Youtube cencuur // De politiek faalt // Geen onderzoek // Slachtoffers // Leugens van het OM // RoccPro all rights //

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .R O C C P R O D U C T I O N
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

This video may contain copyrighted material the use of which has not been specifically authorized by the copyright owner. This material is being made available within this transformative or derivative work for the purpose of education, commentary and criticism, is being distributed without profit, and is believed to be "fair use" in accordance with Title 17 U.S.C. Section 107.

---------------------------------------------­­­­­­­­--­๑ღஐღ๑-----------------------------­-­-­-­-­-­-­-­---

. . . . . . . . . . . ╔╦╦══╦═╦═╦═╦╦╦══╗╔╦╗╔╦═╦══╦╦══╦══╗
. . . . . . . . . . . ║╔╣╔╗║╔╣╔╣║║╔╣╔╗╠╝║║║║╔╩╗╔╬╣╔╗║╔╗║
. . . . . . . . . . . ║║║╚╝║╚╣╚╣╔╣║║╚╝║║║╚╝║╚╗║║║║╚╝║║║║
. . . . . . . . . . . ╚╝╚══╩═╩═╩╝╚╝╚══╩═╩══╩═╝╚╝╚╩══╩╝╚╝

Bitchute - Rocc Pro   https://www.bitchute.com/channel/vB1nSKdDgtB1/
Bitchute - RoccPro2  https://www.bitchute.com/channel/cosEyJVsxbD6/

---------------------------------------------¬๑ღஐღ๑---------------------------------------

RoccProduction is geen Full member van YouTube // RoccPro verdiend geen geld aan de video's // Alle video's zijn vrijwilig en met goede bedoelingen gemaakt // RoccProduction 2008 //

----------------------------------------------- Dank u!---------------✫º°¤ø„¸„¸¸„Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
. . .☆ RoccProduction Videos ~ since 2008 ~ The Netherlands ☆
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Blood Cult II – 111 Victims, 50 Witnesses, 50 Perpetrators (by Lois Sasek)

UN Declares Christians Who Don’t Accept Pedophiles Will Be Removed From Society

Thursday, October 13, 2011

DEMMINK KOMT HOE DAN OOK AAN DE BEURT!


Als God-de Heer Jezus iets maakt dan is dat altijd GOED, want God is goed en niet slecht en DUS is de hel OOK goed en dient dat oord ergens voor.

Ieder mens gaat van nature wegens de erfzonde naar de hel-de poel des vuurs, want geen mens heeft van nature recht op de hemel en om in Gods aanwezigheid te mogen zijn.

Daartoe werd God mens in de gestalte van Jezus Christus omdat Hij ons mensen niet kwijt wil raken aan zijn tegenstander de duivel omdat Hij van ons mensen houdt, en daartoe stierf Hij in onze plaats aan het kruis om onze straf te ondergaan voor een ieder die dat geloven wil en voor een ieder die Hem daarvoor dankbaar wil zijn en die zich bekeren wil van zijn of haar zonden.

Joris Demmink is zo'n iemand die "gewoon" naar de hel gaat als hij zich niet bekeert en in dat kader schreef ik een bijdrage op de site van Micha Kat wat ik hieronder plaats met daarin wat kleine correcties op de originele tekst.


Wederom daag ik diegenen uit die een anoniem “duim omlaag” geven om te beargumenteren waarom men het niet met iemand eens is.
 
Ik vind dat systeem van “duimpje omhoog/duimpje omlaag” iets voor de kleuterschool en niet voor een forum van volwassen mensen.

Ik weet dat dit is ingeprogrammeerd in het soort sites als deze, maar dit is niet YouTube en iedereen die kan stemmen op een reactie is tevens een geregistreerde gebruiker en dus kom met argumenten en NEGEER die domme duimpjes.

Dit gezegd hebbende wijs ik op iets anders: ik ben ervan overtuigd dat in Nederland Joris Demmink geplaatst is namens de NWO om in samenwerking met andere corrupte lieden zoals die van ons “koningshuis” ons land uit te leveren aan “Europa” en via de EU aan die komende beoogde wereldregering, die bestuurd zal gaan worden door één man die aanvankelijk precies zal gaan doen wat zijn machtige sponsors hem opdragen.

Op dit moment is er zo’n man: Barack Hoessein Obama.

Hij is een in Kenia geboren OPLICHTER, en dat land was destijds een BRITSE kolonie, waardoor hij eigenlijk een Europeaan is, en zeker ook omdat zijn moeder vanuit haar voorgeslacht Europees is, wat veel “Amerikanen” zijn.

Maar Obama is ook nog eens een MOSLIM, die net doet alsof hij een Christen is, en daarnaast is hij een MARXIST en Karl Marx (daar heb je helaas zon ‘rotte appel in de Jodenmand’) was een SATANIST.

De van zijn geloof afgelazerde Charles Darwin werd bewonderd door de jongere Karl Marx en Karl Marx maakte gretig gebruik van Darwin’s evolutieTHEORIE omdat hij vond dat een maatschappij eerst totaal moest worden afgebroken opdat er een “betere” communistische maatschappij voor in de plaats kon komen, en indien er met religie was afgerekend konden die “menselijke dieren” gemakkelijk tot dat idee worden geconditioneerd.

Obama omhelst dat principe en hij is ook nog eens geïnspireerd door zijn blanke grootouders, die hem ook deels hebben opgevoed, en zij waren aanhangers van een sektarische leer die zegt dat iedereen wel in de hemel zal komen en zelfs satan, ‘omdat die “arme” satan toch maar doet wat God wil dat hij doet’.

Helaas is het niet mogelijk om het aspect religie buiten de discussie te laten, want de aanhangers van de NWO zijn ZEER religieus omdat het SATANISTEN zijn, en bijvoorbeeld de Britten erkennen het satanisme als officiële “religie”, wat betekent dat bijvoorbeeld in het leger en bij de marine en de luchtmacht rekening gehouden moet worden met aanhangers van deze “religie” en dat hun “geestelijke verzorging” moet worden geboden.

Lees: Navy approves first ever Satanist http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk/3948329.stm uit oktober 2004.

Obama is een heimelijke satanist, zoals zijn voorganger Bush jr. dat ook was, en de VS zijn zelfs in 1776 gesticht met als doel om te kunnen komen tot die NWO o.l.v. LUCIFER.

Het “vrijheidsbeeld” beeldt overigens LUCIFER uit en NIET een dame of een vent zoals Alexander de Grote.

Mensen willen dit niet weten omdat men zich heeft afgekeerd van religie, maar de satanisten weten wel “beter” en dat er een persoon bestaat die het SLECHTSTE met iedereen voorheeft, en dat is NIET direct de fysieke dood van mensen, maar dat ze GEESTELIJK dood blijven en in de greep blijven van wat VERGANKELIJK is.

Ondertussen krijgt de God van de Bijbel de schuld van alles en natuurlijk ook het volk dat Hij ooit uitverkoos als zijn instrument op aarde om de mensen op zijn aanwezigheid en zijn bestaan te wijzen, en ook ‘dat andere volk’ die de aanhangers zijn van de persoon en de leer van Jezus Christus, en kijk momenteel maar naar Egypte hoe dat in de praktijk werkt via de aanvallen van de SATANISCHE ISLAM jegens de Koptische Christenen in dat land.

De islam is als counterfeit-religion destijds in opdracht van de net zo NEP-Christelijke katholieke “kerk” gesticht via een malloot die Mohammed wordt genoemd en waarin cruciale zaken worden VERDRAAID, zoals dat de uitverkorene van de God van de Bijbel Ismaël zou zijn, i.p.v. Izaäk, die de vader werd van Jakob, die later Israël werd genoemd.

En verder wordt Jezus slechts als “profeet” erkend en niet als degene die de hoofdpersoon is van de Bijbel, en het wordt ontkend dat Hij aan het kruis stierf, maar dat “een ander” (Judas Iskariot!) in zijn plaats werd gedood.

Besef goed dat de meeste mensen op aarde WEL religieus zijn, en dat weten de mensen achter de NWO ook, en ze storen zich niet aan een handjevol “intellectuelen” die beweren dat atheïsme de enige wijze is om naar deze werkelijkheid te kijken.

De mens is een religieus “DIER” dat je alles “wijs” kunt maken als je maar alle machtsmiddelen tot je beschikking hebt zoals de massamedia en straks ook het internet.

Dit is echter CONTRA God’s methode die de mens VRIJ laat om zelf een keuze te kunnen maken, waarom Hij ook niet ingreep toen de massamoord op de Joden plaatsvond, omdat het NIET zijn schuld was dat dit gebeuren kon, maar de schuld was van mensen die zich verlaagd hadden tot ROOFDIEREN onder invloed van de SATANISCHE evolutieTHEORIE, waarvan Hitler (maar ook Stalin) een aanhanger van was.

Het is niet voor niets dat Hitler zijn “panzers” namen gaf van grote roofkatten zoals tijgers en panters!

Maar de mens is geen dier, maar een geestelijk wezen in het “voertuig” van een lichaam dat wel overeenkomsten vertoont met lichamen van dieren zoals “mensapen”, omdat het concept nu eenmaal uitging van een (denk)hoofd op een nek, op een romp met daarin organen, en met daaraan ledematen zoals armen en benen en handen en voeten.

Het menselijke brein werkt echter heel anders dan dat van dieren, en ons brein is in staat om te ontdekken wat onze oorsprong is, en raad zelf maar wat die oorsprong is.

Maar het gaat om het gegeven dat Demmink, en mensen zoals hij, op sleutelposities worden geplaatst in de maatschappij opdat uiteindelijk de normale rechtsorde corrumpeert en een land in handen kan vallen van de schurken achter de NWO.

Als ik geen Christen was dan zou ik Demmink zonder meer doodschieten als een hondsdol BEEST en elke smerige pedofiel, en Mohammed de pedo zou ik zeker hebben vernietigd als ik in zijn tijd had geleefd en ik daartoe de kans had gekregen.

Maar ik ben dus wel een Christen en ware Christenen moorden niet, want dat laten ze aan God over die dat veel beter en efficiënter doet, en bovendien heeft Hij iedereen al uitgerust met een verouderings-gen in zijn of haar lichaam waardoor het “klokje loopt” en iedereen vroeg of laat ophoudt te bestaan in deze dimensie en zich aan Hem zal moeten verantwoorden.

DEMMINK KOMT HOE DAN OOK AAN DE BEURT!

Als hij zich niet bekeert zal hij branden in de hel!

Heb je dat gelezen Joris Demmink, want je leest hier mee: als je je niet bekeert van je zonden zal God je werpen in zijn poel van vuur en dan zal je jezelf vervloeken dat je ooit was ontstaan!

Waardering: Thumb up 0 Thumb down 0 (0)
 

Monday, August 19, 2013

DUIVELSE KRACHTEN NEMEN BEZIT VAN ONZE CRIMINELE PEDO- EN PLUNDER-REGERING

* DIRECTE PROVOCATIE VAN MARK RUTTE AAN HET NEDERLANDSE VOLK * WIE IS MARK RUTTE? * 99% ZEKER: RUTTE ZIT ZWAAR IN DE SATANISCHE RITUELEN

Mind over Matter
 
Kijk goed naar bovenstaande onthutsende video en turf de satans-provocaties! Zijn we complotdenkers? Absoluut en we zijn er trots op! Heel vaak zijn complotten namelijk feiten. Zoals het grote Demmink-pedo complot. Zoals het grote Ab Osterhaus-vaccinatie cq. vergiftigings-complot. Zoals het Beatrix-Bilderberg complot. Zoals het Westenberg- Kalbfleisch complot. In feite is alles wat op deze site staat zowel complot als de waarheid! LEES VERDER EN HUIVER


0:18: Rutte noemt expliciet de naam van Piet Hein Donner die blijkbaar vrije toegang heeft tot het Torentje om ‘de boeken recht te zetten’. Hiermee geeft Rutte aan dat de nieuwe ‘onderkoning van Nederland’ die via een frauduleuze procedure is benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Satan State de werkelijke heerser is over het land op de achtergrond aangestuurd door het koningshuis en Joris Demmink, de grote protege van Donner die hij zelf ook heeft benoemd.

0:40: Een 100% satans-teken in de vorm van de schedel van een ram -of iets wat er op lijkt- vol in beeld als ‘afscheidskado’ van Balkenende aan Rutte. Dergelijke dieren-symboliek zien we steeds terug ook bij de satanische verkrachtingen van kinderen en bij satanische bijeenkomsten zoals die van de Bohemian Grove. Van tal van prominente politici staat vast dat zij aan deze satanische samenkomsten hebben deelgenomen. Recent ontstond een enorme controverse over de aanwezigheid van Newt Gingrich, republikeins presidentskandidaat.

De huidige video laat niet meer zien, maar bij het origineel kwam onderstaande er ook in voor:

0:44: Rutte noemt expliciet de naam van Hans Wiegel. Wiegel moet worden gezien als een van de grondleggers van de pedofielen-cultuur binnen de VVD. Op hoogst verdachte wijze verloor Wiegel twee van zijn vrouwen. Wat wisten zij? Daarnaast speelde Wiegel een sleutelrol in ‘Claus-gate‘ in het begin van de jaren 80. Ook hierbij ging alles om het verkrachten van kinderen.

0:57: Rutte noemt expliciet de naam van Prins Bernhard, de mega-crimineel en verrader die ons land in een poel van ellende heeft gestort, ondermeer omdat de pedofiel Claus uit zijn koker afkomstig was. Doordat Berhard Claus heeft binnengefietst -ongetwijfeld juist omdat hij een pedofiel was- kreeg hij een ijzeren greep op ons koningshuis en stond hij bovendien aan de wieg van de opkomst van Joris Demmink die geheel en al is verknoopt met de pedofiele strapatsen van Claus waarvan Demmink directe kennis heeft.

Als nu nog niet duidelijk is uit welke hoek de wind waait in ons land en wie het daadwerkelijk voor het zeggen hebben…

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/10719/satan-in-het-torentje
 
 
We dienen allemaal gered te zijn van dat we onze eeuwigheid in Gods poel van vuur moeten doorbrengen, want dat is een lot dat we ALLEN verdienen.
Dus wees GERED en geloof dat God zo VEEL van ons HOUDT dat Hij Zich op aarde manifesteerde als de Heer JEZUS Christus die Zijn zondeloze bloed vergoot voor de vergeving van onze zonden, die werd begraven en opstond uit de dood, drie dagen later, 1 Korinthiërs 15:1-4.
Als je dit gelooft, ben je niet alleen gered, maar verzegeld met de Heilige Geest en opname gereed.
Lees elke dag je Bijbel en praat met onze Schepper over alles en maak Hem je beste Vriend en deel dit GOEDE NIEUWS = EVANGELIE met anderen.
 
We all need to be saved from having to spend our eternity in God's lake of fire, because that's a fate we ALL deserve.
So be SAVED and believe that God LOVES us so MUCH that He manifested Himself on earth as the Lord JESUS Christ who shed His sinless blood for the forgiveness of our sins, who was buried and rose from the dead, three days later, 1 Corinthians 15:1-4.
If you believe this you're not only saved but sealed with the Holy Spirit and rapture-ready.
Read your Bible every day and talk to our creator about everything and make Him your best Friend and share this GOOD NEWS = GOSPEL with others.
 

38 comments:

  1. Nederland is tot op het bot verrot! The Netherlands is rotten to the core!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Political trial against Gideon van Meijeren (FVD) - FULL COURT SESSION

      Delete
    2. Huig Plug heeft aangetoond in zijn rechtszaken dat het OM en de rechterlijke macht onder één hoedje spelen, dus er is helemaal geen rechtspraak in Nederland.
      Sterker nog: Huig Plug wordt zelfs door een rechter aangeklaagd!
      Ook deze 'rechter' laat zien dat hij NIET onpartijdig is.
      Ik roep overigens hierbij op om KEIHARD en GEWELDLOOS in VERZET te komen tegen 'onze' (r)overheid.
      De overheid heeft het 'geweldsmonopolie' en dat heeft die overheid bijvoorbeeld zeer duidelijk laten blijken tegen de 'anti-coronamaatregelen-demonstranten' die dat GEWELDLOOS deden.
      Het antwoord van de overheid op dat GEWELDLOZE en VERBALE verzet was GROF, FYSIEK GEWELD te gebruiken.
      Een overheid die zo handelt maakt zichzelf hierdoor tot een misdadig regime!

      Delete
    3. Huig Plug has shown in his lawsuits that the Public Prosecution Service and the judiciary are in cahoots, so there is no jurisdiction at all in the Netherlands.
      In fact: Huig Plug is even being accused by a judge!
      This 'judge' also shows that he is NOT impartial.
      By the way, I hereby call for ROCK HARD and NON-VIOLENT RESISTANCE against 'our' (r)obernment.
      The government has a 'monopoly on violence' and the government has made this very clear, for example, against the 'anti-corona measures demonstrators' who did so NON-VIOLENTLY.
      The government's response to that NON VIOLENT and VERBAL resistance was to use GROSS, PHYSICAL FORCE.
      A government that acts in this way turns itself into a criminal regime!

      Delete

    4. Geweld plegen is BEESTACHTIG = je gedragen als een BEEST.
      Gideon van Meijeren heeft NOOIT opgeroepen om BEESTACHTIG geweld te gebruiken tegen een overheid die zelf WEL BEESTACHTIG GEWELD pleegt jegens haar 'onderdanen'.

      Delete
    5. Committing violence is BEASTLIKE = behaving oneself like a BEAST. Gideon van Meijeren has NEVER called for the use of BEASTLIKE violence against a government that itself commits BEASTLIKE VIOLENCE against its 'subjects'.

      Delete
  3. Replies
    1. Criticism of Christmas speech: 'As long as this remains undiscussed, I find the king unbelievable'

      Delete
    2. Het 'koningshuis' staat aan de basis van alles wat fout is aan Nederland

      Delete
    3. The 'royal family' is the basis of everything that is wrong with the Netherlands

      Delete
  4. Replies
    1. 'Scandalous corruption' in the municipality of Zundert: 'A shocking story you should know'

      Delete
  5. Replies
    1. Outrage about HEMA brochure: 'We cannot and will not tolerate these types of practices'

      Delete
  6. Replies
    1. Organization behind Spring Fever Week 'wanted to legalize pedophilia in 1979'

      Delete
  7. Replies
    1. D66 accuses Van Meijeren of spreading 'conspiracy theories', see his response here

      Delete
    2. Lees de reacties Read the comments

      Delete
  8. Replies
    1. Gideon van Meijeren is fiercely critical of Minister Yesilgöz: 'Bizarre, she is lying outright here!'

      Delete
  9. Replies
    1. See here what the NPO did not broadcast about Week of Spring Fever

      Delete
  10. Replies
    1. What else the NPO did not broadcast about Spring Fever Week: 'It's even worse than I expected'

      Delete
  11. Replies
    1. This is what children in group 1 learn about 'playing doctor': 'Even worse than I thought'

      Delete
  12. Replies
    1. The police are now demonstrating on Malieveld themselves: 'Expect a pleasant process!'

      Delete
  13. Replies
    1. Ritual abuse: the truth must be made public - Gideon van Meijeren

      Delete
    2. For those for whom the link does not work: https://youtube.com/watch?v=gNUUGGKMyC4
      https://www. youtube. com/watch?v=gNUUGGKMyC4
      Remove the space(s) and make the link running again
      The demons below who scream with utter helplessness that Gideon is crazy prove that he is right.

      Delete
  14. Replies
    1. Revelations about organized sadistic ritual child abuse: 'This should set off all alarm bells'

      Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Latest Comments

Luke 21 is for after the rapture How to Get Saved   You're now looking at a picture of the ONLY NORMAL person in existence   ...