Friday 3 March 2023

'De Eindtijd en het teken van het Beest in Bijbels perspectief'

 'The End Times and the Mark of the Beast in Biblical Perspective'

Unfortunately, this can only be followed in Dutch. But for Dutch speakers it is highly recommended!

 


Feb 23, 2023

Bekijk de video ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-eindtijd-en-het-teken-van-het-beest-in-bijbels-perspectief

Volgens voorganger Peter van der Weerd staan we al met één been in de laatste strijd: de Eindtijd. ‘En dat gaat nu wel heel erg hard,’ zegt hij. Hoe moeten we hiermee omgaan?

In het christelijke maandblad ‘Het Zoeklicht’ werd in december 2021 blckbx genoemd. Het mediabedrijf zou een ‘geestelijke antenne’ missen. “Op verstandelijk niveau ben ik het vaak met ze eens, maar helaas hebben ze geen weet van demonische machten die zich opmaken voor de laatste strijd … de Eindtijd,” viel er te lezen. Programmamaker Flavio Pasquino vatte dit op als een uitnodiging om eens te praten met Peter van der Weerd, die theologie studeerde en voorganger is bij Upstream Café.

Zij hebben het onder meer over Bijbelse profetieën, de Dag des Oordeels en de terugkomst van Jezus. Ook bespreken zij het in Openbaringen 13 genoemde teken van het Beest, dat volgens Van der Weerd gestalte krijgt in de vorm van centrale digitale bankmunten (CBDC). “Hierdoor kan de mensheid snel gedwongen worden om te buigen voor het Beest en uiteindelijk keuzes te maken die anti-God zijn,” waarschuwt hij.


Het plan voor de invoering van het merkteken van het beest gaat in fasen.
Alle vaccinaties die voorafgaande aan de opname^^ worden uitgevoerd zijn niet het merkteken van het beest maar voorbereidingen, en ze zijn ook bedoeld om te bepalen wie wel en wie niet willen worden gevaccineerd, maar de 'tests' zijn al gevaarlijk omdat de testwattenstaven nanodeeltjes bevatten en dit al als een 'vaccin' kan worden beschouwd en die tests zijn ook schadelijk voor de hoger gelegen neusholte, dichtbij de hersenen.
Tevens bevatten de 'vaccinaties' stoffen waarmee ze de wereldbevolking willen steriliseren en reduceren in het kader van het depopulatieprogramma en daartoe zit er grafeen (hydr)oxide in de 'vaccins' die werken als zeer vernietigende mini-scheermesjes in de bloedbanen van de slachtoffers.
De angst wordt groot gehouden door het hoge aantal 'besmettingen' die zijn 'vastgesteld' middels de totaal ongeschikte PCR-test.
Veel mensen die ziek werden van de huidige 'vaccins' werden gelijk genoteerd als 'slachtoffers van COVID-19' en dat is precies wat ze beogen om de schrik erin te houden en ook zijn al veel mensen gestorven kort nadat ze waren 'gevaccineerd'.
Ook bewerkstelligen ze via de huidige vaccinaties dat mensen die weigeren worden geïsoleerd om ze te dwingen toch mee te doen.
En diegenen die absoluut niet gevaccineerd willen worden kunnen zo gemakkelijk worden uitgefilterd en worden gekenmerkt als een 'gevaar voor de mensheid' en 'opgeruimd'.
Ook zijn de pre-opname vaccinaties bedoeld om mensen belachelijk te maken die beweren dat de huidige vaccinaties 'het merkteken van het beest' is.
Zoals hierboven is uitgelegd klopt het dat de huidige vaccinaties NOG NIET het merkteken is, want ze hebben een voorbereidend en ander doel.
Het huidige doel van de 'vaccinaties' is 1) depopulatie en 2) het  'vaccinatie' paspoort en 3) totale controle in voorbereiding op wat hierna zal gebeuren.

Lees nu waar het echte merkteken, vermomd als een 'vaccin' over gaat:

Ze zijn van plan om ons te 'vaccineren' zodat we bestand zijn (zogenaamd) tegen het Corona (kroon)-virus, en dat zal op een dusdanige manier gebeuren middels stoffen die in ons lichaam terecht komen die ons DNA veranderen (zodat we in gewillige biologische robots veranderen) en andere stoffen die samenwerken met het 5G-systeem dat ze nu TIJDENS DE LOCKDOWN razendsnel wereldwijd aan het opzetten zijn, en het is DAAROM dat we nu al leren om 1½ meter van elkaar verwijderd te zijn, want anders kan dat systeem ons niet nauwkeurig traceren en controleren, en het bewijs vaststellen van 'vaccinatie', wat een soort van tatoeage zal zijn dat middels kleine naaldjes met daarin dat 'vaccin' in ons lichaam zal worden aangebracht, en dat is overeenkomstig Openbaring 13:16-18 wat gaat over het merkteken van het beest, en dat zegt wie dat merkteken, dat bewijs van 'vaccinatie' niet heeft, zal niet kunnen kopen en verkopen en dus de supermarkt niet in komen of andere winkels of online kunnen winkelen....en dus zal verhongeren want tegen die tijd zullen ook de voedselbanken samenwerken met dat systeem.
Vervolgens zal men alle 'vaccin'weigeraars oppakken en nog éénmaal de keuze geven om 'gevaccineerd' te worden, en wie dan nog zal weigeren zal worden onthoofd met een moderne guillotine, en de 'gevaccineerden' zullen dat zelfs toejuichen want men zal zeggen dat deze mensen de 'vooruitgang' in de weg staan en de 'geweldige oplossingen' van de leider van de wereldregering, die de antichrist= in plaats van Christus zal blijken te zijn, zoals tegen de 'door mensen veroorzaakte klimaatverandering' en de wereldwijde herverdeling van de welvaart door het principe van communisme, dat werd uitgevonden door de Jezuïeten van het Vaticaan, en de 'dreiging' van een 'buitenaardse' invasie. Dat Vaticaan is het vermomde Romeinse rijk, met als ware god Lucifer en de Paus is de vermomde Luciferiaanse Romeinse keizer en alle wereldleiders dienen hem, hetgeen aantoonbaar is, want ook 'onze monarch' en 'onze' premier hebben hem opgezocht in het Vaticaan, en daarnaast 'grote' wereldleiders zoals Biden en Poetin, Merkel, de Britse vorstin, want ze weten allemaal WIE hij is, maar dat vertellen ze hun onderdanen niet, en dat de Paus de werkelijke machthebber is op aard. De Paus is de 'Kroon'=Corona! Hij zal iedereen leiden tot Lucifer-aanbidding, zoals hij dat zelf ook doet.
Maar degenen die gered zijn door het Evangelie, 1 Korintiërs 15: 1-4*, hoeven zich geen zorgen te maken, want de Heer JEZUS zal hen meenemen naar waar Hij is vóór de openbaring van de Antichrist en de implementatie van het merkteken van het beest.
PS: de MASKER TERREUR is de opmaat naar het MERKTEKEN van het beest...die maskers zijn overigens zeer schadelijk voor de gezondheid.
PS 2: de naalden van het 'vaccin' zijn zo KLEIN gemaakt dat ze in een soort PLEISTER passen en 'het vaccin' PIJNLOOS inbrengen! https://tinyurl.com/yye9ovbe "Het laatste vaccin" is voor degenen die achterblijven. Een 'quantum dot tattoo'.
Dat merkteken zal zonder injectie worden toegepast in (naar keuze) de rechterhand of in het voorhoofd, en men zal dat zelf kunnen doen, want het zal worden gepresenteerd als die quantum dot tattoo in de aantrekkelijk en misleidende vorm van een ronde kleine pleister dat nauwelijks pijn zal doen en wat na enige tijd weer kan worden afgedaan, want dan zit dat 'vaccin' middels die kleine naaldjes al onder de huid en in het lichaam, waarna het 'Luciferase' zijn werk zal doen en de 'gevaccineerde' tot bezit zal maken van 'het beest' en de duivel.
Met een speciale lamp kan worden gecheckt of men daadwerkelijk gemerkt is, want al snel nadat die tattoage is toegepast zal het daarna niet meer met het blote oog zichtbaar zijn, wat dus veel mensen zeer aantrekkelijk zullen vinden.
Het pantentnummer van 'Luciferase' bevat de cijfers 666!
Ze blijven mensen schrik aanjagen voor ziekten waartegen men dient te worden gevaccineerd, zoals het apenpokkenvirus, maar het principe blijft hetzelfde: mensen zodanig conditioneren opdat ze uiteindelijk 'het laatste vaccin' zullen nemen, wat het hierboven beschreven Mark of the Beast zal zijn.

*Geloof slechts dat God mens werd in JEZUS Christus Die ZOVEEL van ons HOUDT dat Hij Zijn zondeloze bloed vergoot ter vergeving van onze zonden, werd begraven en drie dagen later opstond uit de dood.
Als je dit gelooft ben je niet alleen gered^ maar ook verzegeld met de Heilige Geest=JEZUS in geestelijke hoedanigheid en dan ben je opname*-gereed.
^Gered van de poel van vuur=Gods eeuwige toorn op de zonde en op door Hem geschapen wezens die Hem haten of die onverschillig ten opzichte van Hem zijn.

*De opname is de openbaring van de apostel Paulus aangaande de plotse wegname van de leden van het 'Lichaam van Christus' en dat zijn wereldwijd alle mensen die in het juiste evangelie geloven, 1 Korinthiërs 15: 1-4. Bijbelteksten die met de opname in verband staan zijn: 1 Thessalonicenzen 2:19, 1 Thessalonicenzen 4:13-18, 1 Thessalonicenzen 5:9, 2 Thessalonicenzen 2:1-4, 1 Korinthiërs 15:50-52, Filippenzen 3:20-21, Titus 2:13.

 

We dienen allemaal gered te worden van dat we onze eeuwigheid in Gods poel van vuur moeten doorbrengen, want dat is een lot dat we ALLEMAAL verdienen.
Dus wordt GERED en geloof dat God zo VEEL van ons HOUDT dat Hij Zich op aarde manifesteerde als de Heer JEZUS Christus die Zijn zondeloze bloed vergoot voor de vergeving van onze zonden, die werd begraven en opstond uit de dood, drie dagen later. 1 Korinthiërs 15:1-4.
Als je dit gelooft, ben je niet alleen gered, maar verzegeld met de Heilige Geest en opname gereed.
Lees elke dag je Bijbel en praat met onze Schepper over alles en maak Hem je beste Vriend en deel dit GOEDE NIEUWS = EVANGELIE met anderen.

 

45 comments:

  1. Replies
    1. Hilarity about course for climate activists with imminent burnout: 'This country is now a complete madhouse'

      Delete
  2. Replies
    1. "Those who don't vote give the wreckers of the Netherlands the wind in their sails"

      Delete
  3. Replies
    1. QR pass has been prepared for a long time, according to Wob documents: 'This is really intense'

      Delete
  4. Replies
    1. Financial expert on the Netherlands: 'Perhaps one of the most corrupt countries in the world'

      Delete
  5. Replies
    1. How research into high mortality is being delayed: 'This is not only against the law, but also quite special'

      Delete
    2. De Nederlands overheid is totaal wetteloos geworden The Dutch government has become totally lawless

      Delete
    3. We worden dus geregeerd door zware criminelen! So we are ruled by serious criminals!

      Delete
    4. Als je wordt aangevallen door een wild beest heb je het recht om je te verdedigen.

      Delete
    5. If you are attacked by a wild beast you have the right to defend yourself.

      Delete
    6. De Nederlands overheid gedraagt zich als een wild BEEST! The Dutch government is behaving like a wild BEAST!

      Delete
  6. Replies
    1. Galileo was overigens een misleider namens het Vaticaan, want hij wist dat de aarde geen draaiende bal in de 'ruimte' is 'die om de zon draait', maar hij suggereerde dat het Vaticaan de waarheid ten onder hield, terwijl hij feitelijk werd gebruikt door het Vaticaan als directe aanval op de reformatie, want alle reformatoren wisten dat de aarde niet draait (stationair is) en niet om de zon draait, ook gebaseerd op de Bijbelse informatie, en dat wilde het Vaticaan juist aanvallen om daarmee de reformatoren belachelijk te maken, in het kader van de contrareformatie, want Galileo werd zogenaamd een 'vervolgde wetenschapper', maar hij kreeg een vorstelijke behandeling gedurende zijn huisarrest. Weer veel later was het een Jezuïtische priester (Georges Lemaître) van het Vaticaan die de 'Big Bang theorie' ontwikkelde, wat de meest grove aanval denkbaar is op het Bijbelse scheppingsverhaal, nadat al eerder Charles Darwin, en onder invloed van de Jezuïeten van het Vaticaan, de 'evolutie theorie' had ontwikkeld, wat ook een ongekende aanval is op het Bijbelse scheppingsverhaal.
      Dus beschouw Galileo niet als een kritische denker!
      Het Vaticaan is niet wat het lijkt: het staat haaks op de Bijbelse waarheid en het is in feite het Luciferiaanse Romeinse rijk, vermomd als de Rooms Katholieke kerk.
      En waar staat de huidige Jezuïtische Paus voor?
      De 'great reset' en de klimaatopwarmingsleugen en dat er een wereldregering moet komen met één digitaal monetair systeem en totale controle.
      Het 'koningshuis' en Mark Rutte werken voluit samen met het Vaticaan, en elke wet in dit land wordt pas 'rechtsgeldig' nadat de 'koning' er zijn handtekening onder heeft gezet.
      Elke kwalijke wet is dus mogelijk gemaakt door Wiilem-A.! De hele Corona-ellende had hij kunnen voorkomen door te hebben geweigerd de wetten daarover te ondertekenen.
      Dan zouden World Economic Forum-Mark Rutte en zijn kompanen grote problemen hebben gehad.
      Het kernprobleem van Nederland is dus dat zogenaamde koningshuis!
      Hoe is dat destijds tot stand gekomen, want Nederland was een republiek, en was dat legaal?
      Mijns inziens niet.

      Delete
    2. Former NOS director Bauke Geersing grills NPO, media and cabinet ...


      Galileo, by the way, was a deceiver on behalf of the Vatican, for he knew that the Earth is not a spinning ball in 'space' 'revolving around the sun', but he suggested that the Vatican was suppressing the truth, when in fact he was being used by the Vatican as a direct attack on the reformation, because all reformers knew that the earth does not rotate (is stationary) and does not revolve around the sun, also based on the Biblical information, and that is precisely what the Vatican wanted to attack in order to ridicule the reformers , in the context of the Counter-Reformation, because Galileo supposedly became a 'persecuted scientist', but he received royal treatment during his house arrest. Much later, it was a Jesuit priest (Georges Lemaître) from the Vatican who developed the 'Big Bang theory', which is the most brutal attack imaginable on the Biblical creation story, after Charles Darwin, and under the influence of the Jesuits of the Vatican, had developed the 'theory of evolution', which is also an unprecedented attack on the Biblical account of creation.
      So don't think of Galileo as a critical thinker!
      The Vatican is not what it seems: it is at odds with biblical truth and is in fact the Luciferian Roman Empire masquerading as the Roman Catholic Church.
      And what does the current Jesuit Pope stand for?
      The 'great reset' and the global warming lie and that there should be a world government with one digital monetary system and total control.
      The 'royal house' and Mark Rutte work fully with the Vatican, and every law in this country only becomes 'legally valid' after the 'king' has signed it.
      So every evil law is made possible by Wiilem-A.! He could have prevented the entire Corona misery by refusing to sign the laws on this.
      Then World Economic Forum Mark Rutte and his companions would have had major problems.
      So the core problem of the Netherlands is that so-called royal house!
      How did that come about at the time, because the Netherlands was a republic, and was that legal?
      In my opinion not.

      Delete
  7. Replies
    1. MEPs warn of dangers digital euro: 'Stop this project!'

      Delete
  8. Replies
    1. Watch: Gideon van Meijeren calls this 'disgusting scum' Negroid primates, he is silenced

      Delete
    2. #FVD Member of Parliament @GideonvMeijeren
      is cut off while denouncing the real racism of our time: anti-white racism.

      In 2023, white people are being kicked in the street and refused for professions based on their skin color.

      Delete
    3. Duizenden jaren lang is Nederland een land van mensen met een blanke huidskleur. Dat is een misdaad volgens de linkse land- en volksverraders.
      En volgens deze linkse land- en volksverraders is het volkomen normaal als een blanke Nederlander in elkaar wordt geslagen door mensen die een donkere huidskleur hebben en afkomstig zijn uit niet-Nederlandse achtergronden.

      Delete
    4. For thousands of years, the Netherlands has been a country of pale-skinned people. That is a crime according to the left-wing traitors to the country and people.
      And according to these left-wing traitors to the country and people, it is completely normal for a pale skinned Dutchman to be beaten up by people who have a dark skin color and come from non-Dutch backgrounds

      Delete
    5. Behalve als het deze blanke linkse land- en volksverraders zelf zou overkomen....

      Delete
    6. Unless it happened to these pale-skinned left-wing traitors to the country and people themselves....

      Delete
    7. Google vertalen is ook racistisch want het vertaalt 'blank' met 'white': er zijn geen witte of zwarte mensen!

      Delete
    8. Google translate is also racist because it translates 'pale-skinned' with 'white': there are no white or black people!

      Delete
    9. En het woord 'ras' is ook fout want er is maar één menselijk ras, maar wel in veel verschillende ethniciteiten

      Delete
    10. And the word 'race' is also wrong because there is only one human race, but in many different ethnicities

      Delete
  9. Replies
    1. MEP gives 3 reasons why worldwide pandemic treaty is dangerous in 3 minutes

      Delete
  10. Replies
    1. 28 billion to prevent a temperature rise of 0.000036 degrees (look at Minister Jetten's response)

      Delete
  11. Replies
    1. It is not easy to find documents in which the powers set out their plans, but this is certainly one

      Delete

Note: only a member of this blog may post a comment.

Latest Comments

Luke 21 is for after the rapture How to Get Saved   You're now looking at a picture of the ONLY NORMAL person in existence   ...